En tvätt och sopp söndagOch så vart det söndag ännu en gång, Vad händer egentligen? tycker att tiden springer så snabbt nu och jag förstår egentligen inte varför när det egentligen inte är något särskillt som händer och speciellt nu när jag är ensam hemma? Men samtidigt så är det ju rätt skönt för rätt som det är så knackar nog våren på dörren och det är något som jag verkligen ser fram emot.
 
Jag och älsklingen pratar lite på kvällarna i telefon och det vi pratar mest om är väl lite av ett kommande projekt vi har med ett orangeri/växthus! är så taggad på detta och det skall bli så kul att bygga detta med våra gamla fönster som vi har kvar från när vi bytte fönster på huset! Nu är det bara 2 dagar tills han kommer hem och jag saknar honom så, jag är van vid hans jobb men 3 veckor ensam hemma är ju inte alltid så roligt. Men hur som helst så har jag haft en riktigt tvätt dag idag så nu är tvättkorgen tom och har även lagat min favorit grönkålssoppa som jag har skrivit om här förut!
 
Igår så var jag även uppe hos svärföräldrarna och hade mys kväll med melodifestivalen. Kollade ni på det? Skall jag vara ärlig så tycker jag att den här veckan inte hade några riktiga WOW låtar, men visst var vissa bra om inte annat var ju robert gustavssons låt rolig! haha. Hoppas ni har haft en bra helg och nu laddar vi för en ny vecka!
/Peace♥

KappanHär om dagen så kom min fina granne ner till mig och frågade ifall jag har ont av att använda andras kläder och givet vis inte. Saken är den att de hade lite som dem har rensat ut och dom ville så gärna att jag skulle komma över och prova en fin kappa som dom sa, och visst var den fin! Lite bred i axlarna även för mig men inte så farligt, jag ska känna efter lite mer vad jag tycker! Den skulle annars ha åkt vidare till second hand. Men dom hade tänkt på mig vilket jag är tacksam för!
 
Annars då? Den här veckan har väl varit ganska lugn. Jag var och simmade igår med Alexandra och var hemma hos svärmor en sväng. Annars har det mest varit en "vanlig" vecka med jobb. Men det har kommit sjuka mängder med snö så har ju fått skotta en hel del! Tur var så hjälpte grannen mig med det värsta i tisdags med traktorn♥ är så glad att dom vakar över mig och ställer upp för mig när älsklingen är borta längre perdioder på jobb.
/Peace♥

Födelsedags våfflorIdag så fyller min lillasyster år och hon sov ju över hos mig efter bion igår. Jag hade ju lovat att bjuda på våfflor och sagt och gjort, så fick det bli! Jag hade även köpt lite färska bär och var så gott! Har dessutom fått någon slags crush på keso just nu så provade att ha det på våfflorna istället för grädde, och det var så gott! Jag är ju sådan som inte gillar att ha mina våfflor söta, så inget socker och ingen sylt men bara grädde när jag har ätit. Men äter gärna bär vid sidan om! Vet faktiskt inte varför, haha. Efter våfflorna fick hon iallafall lite presenter av mig och det var två olika gardiner som hon önskat sig till lägenheten hon flyttar till alldeles snart! 
 
Nåväl. Det blir nog mestadels en lugn dag idag tror jag! Jag har varit ute och skottat och nyligen varit och lämnat mina syster i lockryd! Vi passade även på att gå in i blomster butiken innan bussen skulle gå, så kul att hon ville kolla på vad som finns inför flytten! Nu blir det lite söndags häng i soffan och sedan blir det nog att fortsätta att diska. Upptäckte igår att vår diskmaskin inte ville starta så får diska för hand så länge, tur att det inte blir så mycket disk när älsklingen är borta på jobb!
/Peace♥