Triss i Earcuff!

Blev helt till mig när jag fick syn på att ur & penn sålde ut sina earcuff's för 10 kronor styck! hade visserligen redan 50% av dom som fanns men hittade faktiskt några som jag inte hade och blev super nöjd. Speciellt när jag älskar den här sortens örhängen, mwihi.

Mobil bilder!

hemma ifrån en underbar kväll med mamsen! behövs nog fler sådana kvällar. Filmen var riktigt bra! dock har jag inte sett ettan ännu men mamma hann förklara för mig vad den första filmen handlade om så jag fattade la i princip. Gjorde dock inget att man inte sett den första! lika bra ändå. Efter bion så satte jag och mamma oss på donken och åt i väntan på att min syster skulle vara kvar. Nu kollar jag på tvn och kollar lite på datorn. Härligt! köpte dessutom ett par örhängen innan ur & penn hann stänga. Visar strax!
/Peace♥

Taken 2

Nu ska jag, mamma och min syster dra oss mot stan! dock ska min lilla syster träffa vänner och då passar jag och mamma på och gå på en film som hon så gärna ville se! Så nu åker vi och kommer väll hem runt nio tiden.
/Peace♥