Lite höst på köksbordet

Igår när jag kom hem så fixade jag lite fint på köksbordet vid fönstet som vi sparat som satt på huset förut. Buketten köpte jag ju som sagt på cramers, ljusen köpte jag styckvis på ica maxi, den lilla vita pumpan på cramers, de andra 3 från blomsterlandet och den stora från mammas trädgård! Vad tycks? visst blev det fint?!
/Peace♥

Säg hej till mina nya vinter pjucks!

Köpte dessa fina vinterskor här om dagen när jag var i Borås med min lillasyster! Helt ärligt så blev jag lite små kär i dem redan när mamma hade köpte dem för ett par veckor sedan, så jag råkade komma hem med exakt likadana haha. Min syster köpte också ett par, fast i svart! Det fanns även i rosa och senapsgul/brun! Velade lite mellan den senapsgula eller de gråa, men det fick bli dem gråa till slut och känner mig rätt nöjd med valet.
/Peace♥

En höstig bukett

Men titta vilken tjusig bukett jag hittade på cramers idag efter att vi varit i stan. Kände att nu när det är så städat och fint här hemma så vore det ju fint med en färsk bukett på bordet så blir det riktigt tjusigt sedan när älsklingen kommer hem på måndag! Visst ger vallmo ett härligt inslagg i en höstig bukett?! (dem gröna "bollarna" alltså) 
/Peace♥