Har massor av planer som jag vill göra under höstlovet.

Bild brist, JAO! En bild på Kate och mig för exakt ett år sedan eller mer.
1. Jag vill/ska gå till en frisör salong i stan som jag tycker är grymma och höra om de har hår förlägningar? om inte så går jag och letar runt. Dels vill jag sätta två hål i öronen till på ett av mina öron. Och som en önskan så skulle jag faktiskt vilja tatuera mig i nacken med något fint ord/mening (om man lyckas övertala päronen då vill säga).
2. SHOPPA! i mängder. shoppa shoppa shoppa. Åtminstonde någonting iallafall!
3. Mysa med älskling och vänner framför en riktigt bra film med massor av godis och popcorn.
4. FOTO DAG! något jag och kate brukar göra vid vissa speciella tillfällen, kanske kan fixa ännu en sån här dag? skulle sitta fint med fina höst bilder faktiskt. Eftersom höstbilder oftast blir riktigt fina!
5. Baka cupcakes! Vi köpte ju ändå en "muffin maker" på netonet i fredags så lär ju vilja baka cup cakes som en dåre!
6. Fått ett jobb av pappa om att jag ska tvätta fönstrerna i ladan, tyvär så råkar det handla om ett 20 tal fönster men pengar som pengar! maha.
Sedan så vet man ju inte ännu vad som sker under lovet? lovet har ju bara börjat  ; )
/Peace♥

Hos Persson ;)

Haha, hittade en bild på mig, madde och natta för fyra år sedan. Visst har man förändrats? HAHA!

Sitter hos persson för tillfället med natta, jesper(Persson), älskling & Rasmus! Förtillfället är några av grabbarna och bastar medans vi nördar oss med våra datorer! I princip så dricker alla förutom jag, för jag dricker pepsi! ne men har seriöst ändå ingen lust att dricka trots att jag glömde mitt i kylskåpet där hemma..haha! smart man kan vara. Har förövrigt varit på praktiken idag, sista dagen tyvär. Fick ganska gott omdömme iallafall! fick de mästa på "visar" några få på "visar ibland".
Slutade klockan ett idag för det var inte så mycket barn som skulle vara kvar längre än till ett och så fick jag ha hand om vilo stunden helt själv som gick hyfsat bra. Drog dessutom till stan med mamsen och brushan och köpte muffins/cup cake maskin, ny dvd, mini mus till min dator (ROSA DESSUTOM!) sedan lite annat skit. Under lovet blir det att shoppa efter att ha fått mitt studie bidrag som kommer på måndag och fick 300 av pappa idag för nya byxor och sedan ska jag få mer pengar med. ska shoppa, shoppa som fan. Om jag hittar något då vill säga!
/Peace♥

Svenska & film.

Har svenska lektion just nu och kollar på " hur måna lingon finns det i världen" haha! apsköna.
/Peace♥