Leo 3 år!

Hej och hallå där! Tänkte mest bara kika in och säga hej, har precis varit på kalas för vår vän Mattes son Leo som fyllt hela 3 år! Känns ju inte alls längesedan som han var en liten bebis, haha. Världens goaste unge det dära. Och av oss fick han en radiostyrd bil, då vi vet att han har ett stort intresse för bilar och traktorer! hehe. Efter kalaset så tog jag en runda i skogen och nu så sitter jag och väntar på att älsklingen kommer hem med Rasmus så skall vi grilla, mums!
/Peace♥

International street market

Igår så åkte ju jag och kuss in till International street market som finns här i stan fram tills söndag, så då passade jag ju givetvis på att ta med mig kameran! Det mesta vart i princip samma som förra året, men alltid lika spännande med all mat och dofter som sprider sig på torget bland alla stånd med exempelvis krokodi hamburgare, grytor med bläckfisk och inte minst belgiska våfflor som kuss köpte! Jag köpte hem  ett gäng macrons till älsklingen och även lite brittisk fudge. Efter någon timme på marknaden så gick vi även in på kicks och buketten innan vi gjorde ett stopp vid körsbärsträdet på busstorget innan vi åkte vidare till knalleland! Precis som förra året så stannade vi där för att fota lite, dock konstaterade jag att dom inte hade blommat ut tillräckligt som förra året så blev inte riktigt lika mycket bilder den här gången, haha.
↑Mitt köp från marknaden↑
/Peace♥
 

Bring balance

Månadens box är designad av Alexandra Bring som vill inspirera till att hitta vår inre balans, motivation och energi med en boost för både kropp och själ!
 
ElgonDeliwash Cleansing Conditoner
"Ett rengörande balsam som gör håret hälsosamt och välmående. Det ger till och med din hårfärg ett lyft utan att det sliter på håret som vanliga shampon gör. Massera in i hela håret och skölj ut efter 2 minuter."
Maybeauty  - The incredible pore mask
"En ansiktsmask som suger ut talg och döda hudceller samt minimerar porerna. Din hy kommer att kännas mer balanserad och renare efter användning"
RodialGlamolash mascara XXL
"En mascara som piggar upp den tröttaste blicken, ger volym och intensiv svärta - allt du behöver för din dagsmakeup! Med en extra sotning runt ögonen är du redo för kvällens festligheter"
SecheSeche vive gel effect top coat
"Ett överlack som ger en tjock och glansig yta likt ett gellack, utan att du behöver använda en UV- eller LED lampa. Gör att ditt nagellack håller längre! Måla överlacket på torrt nagellack och låt torka."
GOT2BFresh it up dry shampoo extra fresh
"E
tt torrshampo i en smidig, mindre storlek så att du snabbt kan fräsha upp håret var du än är någonstans! Den har en frisk citrusdoft och lämnar inga vita rester. Håll flaskan 20 cm från håret och spraya i korta intervaller"
 
/Peace♥