And then..BOOOM! im in love with you.

Bild ifrån förra sommaren. Åh. Minns det som om det vore igår som vi träffades för första gången, ren kärlek vid första ögonkastet skulle man kunna uttrycka det. Finns ingen underbarare pojkvän! Och nu har vi dessutom varit tillsammans, kämpat och älskat vid varandras sida i över 2.5 år och jag är så himmlans lycklig! Och bortsett ifrån det så är det ju trots allt idag som vi har varit förlovade i ett helt år! Finns verkligen ingen människa i världen som jag älskar så mycket som jag älskar dig! Du är min ängel, mitt liv, mitt allt.
J A G  Ä L S K A R  D I G  P O N T US !
/Peace♥

Film mys, ost och kex & läsning!

Hehe, här har vi ett bevis på att man faktiskt kan göra tre saker (nästan) samtidigt. I kombination med att jag kollar på filmen "allt för min syster" så bläddrar jag i tidningen SOLO och STYLEBY i samband med att jag knaprar på kex med ost (med vindruvor) och dricker lite te. Hur mysigt som helst!
/Peace♥

Mys med ála familia!

Åh, nu har jag och min underbara familj precis ätit lite grillat! och det satt verkligen fint det. Något som man älskar varje gång man äter det, och går verkligen inte att tröttna på! lär ju säkert bli det en hel del nästa vecka då vi drar till öland. Ska försöka övertala mamma till att fixa internet i stugan så att man kan slänga upp en uppdatering någon gång på dagarna. hehe!
/Peace♥