Dubbel kalas

Tänkte bjussa på ett par bilder från kalaset ikväll, så mysigt! Det var ju som sagt älsklingens kusin & kusinbarn som fyllde år och presenter delades ut i mängder! Och förresten så får ni inte missa den fins frozen tårtan de hade fixat ↓
/Peace♥

Höstfärger hos oss

Hos oss så skiftar färgerna så himmlans fint, passade på att föreviga det lite för snart är träden tomma på löv och allting ligger på backen för tro mig, det är inte långt kvar tills dess! Förresten så köpte vi ju ljungen som jag skrev om förra helgen, och titta så fint det gör sig i urnorna på framsidan! 
 
Idag så är det lördag och det vankas kalas för älsklingens Kusin & kusinbarn, dock så följer älsklingen inte med då han åker redan imorgon igen så han skall vara hemma och försöka hinna med så mycket som möjligt innan han åker igen!
/Peace♥

Dagens lilla utflykt..

..Bar av till cramers! jag var nämligen såå sugen på att inhandla lite nytt höst fint här hemma, så att så fick det bli! Tänkte dock att det skulle få ett separat inlägg. Det är mycket pågång här hemma nu, igår så kom dom och gjöt garage grunden och idag så börjar rörmockaren att gräva upp trädgården för att vi skall göra nytt avlopp med order från kommunen! 
 
Förresten så "rastade" jag av min gammla canon powershot idag inne på cramers! Har inte använt den på något år nu tror jag, iallafall inte sedan jag köpte min nuvarande kamera förra sommaren. Och sedan så har den mest legat och så har älsklingen lånat den ibland till sina jobb resor. Föredrar ju systemkameran men denna är ju liten och smidig också om man inte orkar bära på en stor kamera! 
/Peace♥