Grillat, kortspel och mys.

Åh. Den här kvällen är verkligen en sådan som man bara vill njuta utav. Kak-och salami försäljningen gick bra, dock blev vi bara två (och kate som var med en timme) ifrån klassen då resten tydligen inte kunde. Men vi fick sålt rätt bra ändå! Känner mig rätt nöjd ändå, då jag nu har sålt cirka 20 burkar. HELNÖJD! dock så är det ju inte så mycket som man tjänar på det men det är ju alltid något. Min mor hämtade mig la i svenljunga runt halv fyra tiden och så åkte vi hem till älskling. Så nu har vi både grillat, spelat lite kort och haft det allmänt mysigt i det nya fina uterummet. Härligt att kunna sitta där och slippa all mygg! hehe. Men nu är klockan ganska mycket och jag är trött, skall som sagt åka ner till varberg imorgon och fira min brorsdotter som fyller 1 år idag.
/Peace♥

Frulle slår allt.

När läraren går med på att ta med oss (bf11) och vo11 till Fiket så blir alla störtglada. Att kunna sitta ute på uteserveringen och njuta av allt som man beställt tillsammans med dem två klasser som fungerar som bäst tillsammans. UNDERBART! Jag valde en standard, Varm choklad, Men även en ost fralla och en snickers kaka. Jag tror att de flesta bilderna här ovan beskriver hur underbart vi faktiskt hade det på våran "lektion". Nu så inväntar vi nästa lektion som bara skall vara i si sådär 20 minuter (nödvändigt?) och sedan så blir det vidare till Svenljunga för att sälja kakor & salami! Hinner inte skriva mer just nu så får uppdatera mer senare.
/Peace♥

Middag hos läraren

Tjenare gott folk! har ni lika härligt väder som jag har? älskar det verkligen. Idag så blev
jag och min klass bortbjudna till våran lärare på middag (istället för våran 4 timmars lektion) och hade det allmänt bra. Åt god mat, spelade "kniv spelet", hoppade studsmatta och käkade paradis. Kan en "lektion" bli så mycket bättre? Vi hade det riktigt roligt och jag tror knivspelet var en riktig höjdare för många i klassen som absolut inte ville sluta spela, haha! Nu så sitter jag och louise i cafeterian iallafall och väntar på bussen hemmåt. Vet faktiskt inte riktigt vad jag skall göra hemma, är ensam hemma men är väldigt medveten om en del prov som jag skall göra imorgon som jag bör plugga till. Orkar verkligen inte mer snart, vill ha sommar lov nu och inte en massa jävla stress. Ursäkta att jag svär men jag gör inget annat på dagarna nu än pluggar, pluggar och återigen pluggar. Till och med så mycket att jag oftast inte äter något alls resten av dagen efter att jag kommit hem ifrån skolan. Aja, nu måste jag kila!
/Peace♥