-jag kommer aldrig låta dig se mig svag, jag gråter bara i regnet.


Dagen har varit helt underbar! Vaknade runt tolv tiden idag som sagt. Åt middag & sen så drog vi till lysjön och paddla kanot, riktigt mysiigt om du frågar mig (bortsett ifrån det jobbiga). Paddlade över hela sjön för att komma till en superduper fin strand, och härligt väder var det ju med. Fast vinden var inte direkt med oss på vägen hem kan man ju lugnt säga, mot vind både på vägen dit och hem, lite smått jobbigt men kul. Vi tog oss till och med ett dopp i sjön som var riktigt skönt. Hem färden var ju rätt kul också om man får säga det så. Fick för mig att ta död på alla spindlar (dom var ju gigantiska och jätte läskiga) och om dom inte var snälla så skulle jag grilla dom och slänga dom i sjön, vilket jag dock inte gjorde om jag inte vore så rädd för spindlar, men jag mosade dom med korken till våran dricka och doppade dom i sjön, haha.

Sedans å drog vi hemmåt en stund, fast  det dröjde inte många minuter innan vi drog hem till jesper för att gratta hans mor som fyller år idag och som hade ett stort partaj med släkt och vänner. Vi hade ju mött upp Rasmus tidigare idag och köpt rosor som hon fick. Sedan så drog vi hemmåt och åt grillat med potatis och peppar sås, jag lovar att när jag väl hittar den såsen i en affär så ska jag köpa minst tio liter (a) haha. och nu så sitter vi här ute och har det mysigt och pratar.
/Peace♥

Vad tycker du?


Observera att bilden är ett år gammal.

Har stora funderingar på bloggen, men behöver tips och era åsikter. Har en annan blogg som jag "ifxar och trixar" för att jag ska lära mig hur man gör, men den kommer jag ta bort sen när jag fixat blogggen. Kommentera gärna vad ni vill se mer utav också för den delen. En tanke kommer aldrig till skada! : )
/Peace♥

igårkväll.


Var dock väldigt trött igår, så kände för att sova ut inför kvällen som vi tillbringade hos Linnea med Jesper, Jocke, älskling, rasmus, jag och Ida (och såklart Linnea). Vi drog dit vid fem/sex tiden tror jag och var där en stund tills vi fick för oss att vi skulle köpa pizza, eller ah. För mig så blev det pommes tallrik (Y) maha. Sedan så var vi hos linnea fram till ungefär halv ett tror jag. Hade rätt skoj där faktiskt, maha. Sedan så drog vi till matte en stund där killarna fick för sig att dom skulle elda massa skrot, galet värre. Dom var bokstavligen galna, om ni bara visste. haha! Sedan så drog vi till Aplared och träffade jocke och jesper igen, eftersom dom åkte hem någon timma före oss. var väll där i kanske ca tjugo minuter innan vi drog hemmåt och sov som små grisar runt två tiden inatt, jisses.

Nu har jag precis vaknat, vilket som faktiskt är rätt ovanligt för mig som har vaknat otroligt tidigt nästan varje morgon under det här lovet, haha. Vet inte riktigt hur dagen ser ut, men verkar som att vi troligen ska åka och paddla & bada lite, sedan så blir det till att grilla ikväll. Låter som en rätt härlig dag, och solen steker väldigt mycket.
/Peace♥