Bonjour!

 -två bilder från båtresan på floden seine i Paris-
Hej och godkväll! Egentligen så vet jag faktiskt inte vad jag skall skriva här & nu faktiskt, haha. Kände mest för att kika in och säga Hej! Idag har det varit en ganska så vanlig dag på jobbet. Fick höra i ryktesväg att de som ska ta över mitt & mina kolegers jobb skulle åka runt och kolla in områderna idag. Såg inga okända ansikten, men man hade ju ett extra öga öppet! Skämt å sido. Idag så kom älsklingen hem igen efter en vecka iväg på jobb, men han hade hunnit åka upp till garaget innan jag kom hem så jag åkte dit upp efter en macka här hemma och skickade in min timrapport och milersättning till jobbet. Nu skall jag fixa lite lunch! 
/Peace♥
 

Värmeljus tider.

Nu när hösten är kommen så förknippar jag detta med värmeljus! Eller tja, ljus över huvud taget! Ljus går aldrig att få för mycket utav och om inte annat så är det himmlans mysigt, särskillt om man har kommit in efter en ruskigt kall dag utomhus. Brr! Och nu så råkar vi ju ha mängder av värmeljus så jag tror nästan att jag har så det räcker i ett par månader eller så, haha.
/Peace♥
 

Butterflies.

Idag så kryllar buskarna av fjärilar! Kunde inget annat än att ta med kameran ut en sväng i trädgården. Och dessutom så vart det ju helt otroligt underbart väder ute! Svärmor har även varit här idag och hjälpt mig lite med stor städning här i huset, Tack så mycket ♥ Nu så skall jag alldeles strax äta och väntar på Svenska hollywood fruar! Ha en trevlig tisdagskväll gott folk.
/Peace♥