Förlovade i tre år ♥

 Idag, för precis ett år sedan så tog vi våran lilla turkosa ägg-formade husvagn ut i skogen för att vara ensamma. Där plockade vi hallon, grillade korv med bröd och hade det riktigt mysigt. Bara vi, mitt ute i skogen. Just på den där platsen, i den där gamla husvagnen så förlovade vi oss. Tre hela år sedan! Shit vad tiden går.
/Peace♥

Födelsedags firande.

 Hej allesammans! Idag har vi varit och firat både min mor och far! För idag så fyllde mamma (och min moster) 53 och imorgon så fyller min pappa 57! Så då vart vi hem bjudna på lite fika tillsammans med min lillasyster och hennes kille. Nu så är vi hemma och kollar på Wallander och skall strax sova, fick ett mess nyss av chefen om att jag skall hoppa in för en tjej som är sjuk så skall upp tidigare imorgon än vanligt. Tjao! 
/Peace♥

Målarbok för vuxna.

 Hittade den här fina målarboken inne på ica maxi idag! Har sett sådana här i flödet på olika bloggar och instagram konton och har själv varit rätt sugen på en egen så när jag fick syn på den så "råkade" den slinka ner i kundvagnen. Nu är det bara till att börja färglägga!
/Peace♥