Rabarberpaj

 
Vad gör man när regnet förstör planerna för dagen? jo, man bakar rabarberpaj med svärmor! Och gott blev det. Förutom det så har jag inte gjort så särkillt mycket idag, har varit jätte slö och orkar verkligen inte med något. Blir lite så när man måste skaffa sig nya vanor. 
/Peace♥
 

John De Sohn @Torsdagskvällarna

Idag har de årliga sommartorsdagarna börjat här i Borås! (För er som inte vet vad det är så kommer det en artist varje torsdag och uppträder på stora torget). Den här veckan så var det John de Sohn som spelade, skall jag vara ärlig så visste jag faktiskt inte först vem det var men som vanligt så kollade jag upp honom och började känna igen låtarna som Wild roses & under the sun! han är dock även DJ och mixar ihop låtar. Måste ju få påstå att han var rätt grym faktiskt! Förövrigt så hängde jag med ett gäng vänner där inne och hade det trevligt, stötte även också på lite andra vänner vilket var skoj. Men nu skall jag sova så att jag inte blir alldeles för trött imorgon.
/Peace♥

In that mirror

Tjenixen! Blir lite glest här på bloggen nu när jag jobbar från 06.00 - 15,00! Skall försöka blogga, saken är bara den att jag är så grymt trött när jag kommer hem. Dock har jag lovat mig själv att oavsett hur trött jag än är, så skall jag inte lägga mig och vila för då kommer jag inte att somna när jag måste lägga mig vilket är klockan nio. förövrigt så skall jag nu, alldeles strax dra mig in mot stan för att gå på torsdagskvällen samt träffa lite vänner, har ju dock oturen att inte kunna stanna så länge, eller jag kan ju men jag måste ju även orka gå upp klockan 04.45 imorgon bitti också. haha, dagens ilandsproblem. 
/Peace♥