Svenljunga marschen.

Idag har jag spenderat hela min dag ute (bokstavligen) i Svenljunga! Jag var med i ett lag och gick svenljunga marschen som är typ 1 mil med lite lekar, knep och knåp. Det gick bättre för mina fötter än vad jag kanske hade väntat mig med tanke på hälsporren! Men tack gode gud för det. Hur som helst så vart iallafall jätte kul! Vi började klockan 07.50 och kom i mål typ 15,30 någon gång. Haha, måste väl erkänna att mina axlar och ben är ganska så slutkörda. Haha. Hur som helst så gick vi hem till Alexandra efteråt och spelade spel och åt tacos. Tack för en härlig dag!
/Peace♥

Avtacknings middag.

Idag vart det avtacknings middag för oss inne på limmareds värdshus och firman bjöd. Känns så himlans tråkigt att man ska behöva lämna något som man har trivts med och som har fungerat sån bra. Och inte minst att vi 20 måste bli arbetslösa. ursha. Men! Jag är gladöver att vi fick en så trevlig sista kväll. Vi alla fick välja vad maan vile ha och äta och jag valde oxfilé som var ruskigt god! Åh vad jag kommer sakna detta underbara gäng.
/Peace♥

Avtackning.

Idag så bjöd min ena arbetsplats (biblioteket) på avslutnings frukost med te, smörgås, olika pålägg och choklad och tända ljus. Det vart riktigt mysigt. Dessutom så fick jag denna ↑ fina lyckta i avtacknings present, så himmlans snälla ni är och tack ännu en gång! kommer sakna er verkligen. Nu så skall jag göra iordning mig och skall strax åka och hämta upp mamma för att firman skall bjuda på avtacknings middag på limmareds värdshus!
/Peace♥