Franska tulpanerVisst är det fina tulpaner som jag hittade idag när jag var på maxi? tycker franska tulpaner är så fina, just dessa påminner ju lite om ranunkel lite eftersom att dom är så pass runda i formen! Men alltså, färgen är ju magisk 😍 brukar ju mest vara för vita tulpaner men inte den här gången!
 
Annars då? Idag så åkte jag och mamma till påpall en sväng och hon fyndade lite bland deras mannerströms utförsäljning på köks saker! Sedan så var vi och stor handlade på maxi innan hon körde hem mig och hon till sig. Annars har detta varit en sån där riktig lång lördag och särskillt när jag är ensam den här helgen. Ursha! Vädret var ju inte heller det bästa, hade ju väntat mig strålande sol som de visade tidigare i veckan men det byttes till regn, men imorgon kommer solen det ser vi fram mot för då kan jag ta en långpromenad! 😁Har dock inte riktigt bestämt mig ännu för ifall det blir promena eller en tur till simhallen, får nog fundera på det och se vad jag känner imorgon bitti! Har ni haft en bra lördag?
/Peace♥

Rosa naglar & torra händerJag är i en sån där period där jag verkligen inte gillar att visa mina händer just nu. Har ju oftast problem med eksem och torra händer på vintern vilket är lika jobbigt fysiskt som psykiskt. Samtidigt så känner jag att det nog är på bättringsvägen, det brukar försvinna med våren så får väl hoppas på att våren är på ingång nu? om inte annat så använder jag en fet kräm från apoteket just nu som känns rätt bra. 
 
Hur som helst så fick jag det här fina nagellacket av kuss förra veckan när vi var och fika, visst är det fint! 😍 Dock hade jag hoppats på att det guldiga skimret som man skymtar i flaskan också skulle synas på naglarna men tyvärr inte, men tycker färgen är väldigt fin i sig ändå!
/Peace♥

Påsk pynta med naturenVeckorna springer iväg nu och det är nästan lite svårt att tro att det är påsk om 12 dagar! Det är ju inte riktigt klokt. haha. Hur som helst så hänger jag ju en hel del på pinterest nu det senaste och har även skapat en mapp för just påsken. Tänkte att jag skulle dela med mig utav några härligheter som jag har hittat där! För visst blir man ju sugen på att pyssla och greja och pynta när man ser dessa bilder! 
 
Hur cool är förresten inte "tårtan" på sista bilden? har sett flera olika varianter på denna med allt från ägg till snödroppar ovanpå, riktigt häftigt tycker jag! Älsklingen kommer dessvärre jobba borta i indonesien även den här påsken så kommer att vara ensam hemma. Men jag har blivit bortbjuden till svärföräldrarna ändå precis som vanligt så ensam blir jag ju inte 😏 Och på skärtorsdagen så vankas det dans med ett par vänner! Det är Drängarna och två blyga läppar som spelar så det skall bli skoj! har ni några planer för påsken?
/Peace♥