Valborg!

Vid halv åtta tiden så satte vi oss i bilen och åkte hem mot månstad där vi som tradition alltid har firat valborg! Som varje år så håller pappa i påskbrasan som tänds i kombination med vår talet. 
Sedan så bjöds det även på lite sång, korvgrillning och lite prat bland allt folk.
 Sedan så gick vi alla in och fikade, lyssnade på lite mer musik ifrån den fina kören och köpte lite lotter. Jag vann tyvärr ingenting i år men jag får väl nöja mig med att jag vann hela tre gånger förra året! Mamma vann dock en ljuslykta som jag och älsklingen till slut fick. Som avslutning så blev det lite fyverkerier! (visar fler bilder senare), Nu så är jag och älsklingen hemma igen och kollar lite på tv och läser bloggar. 
/Peace♥

Konstiga men söta gubbar!

Sitter för tillfället i Caféterian tillsammans med Alexandra och Louise! Vi har nämligen nyss varit på ica där alexandra köpte gubbar och jag köpte shake med jordgubbsmak! Förövrigt så har vi den där som vi kallar "dryga 45minutaren" just nu som vi har på onsdagar.
/Peace♥

Valborgs frukost!

Njuter lite utav frukosten med en shake av hallon och björnbär, knäckebröd och lite yoghurtdoppade bär ifrån naturgodiset! Förövrigt så skall jag alldeles strax börja bege mig mot skolan, sista skoldagen för den här veckan! oerhört skönt med långhelg. 
/Peace♥