Party in the garden.

Alltså åh, tänk att få ha en fest som dessa ↑ i våran trädgård någon gång, det är bara något jag måste ha! haha. Det behöver ju heller inte vara en stor fest utan kan ju även bara vara en middag med vännerna. Med en läcker dukning under äppelträden med ljuslyktor,  plockmat och dricka ur glasflaskor med sugrör. Visst låter det härligt? Bilderna får en ju verkligen till att fantisera bort och idéerna blir oändliga.
/Peace♥

Grattis mamma på morsdag

Idag är det alla mammors dag och det är något som är värt att hyllas! Utan dem, vad vore vi då idag? Vi hade inte stått här om dem inte hade låtit oss få ligga i deras magar i nio månader. Hela nio månader ligger vi där inne, och resten utav våra liv kommer vi att ha en koppling till varandra. Men först efter förlossningen är man en mamma, och min mamma har lyckats få hela fyra barn som älskar henne så mycket. Även fast att jag inte kan komma och fira dig idag på grund av min förkyldning, så skall du veta att jag älsklar dig jätte mycket! ♥
/Peace♥

Frukost.

Fy för att vara förkyld, ursha säger jag bara. Men idag mår jag någorlunda bättre men långt från frisk. Synd bara att jag var tvungen att skippa min brorsdotters tre års kalas igår. Men det blir ju fler tillfällen! Tog för det mesta bara lugnt igår och det är vad jag tänker göra idag med, för att hoppas på att man skall orka med att jobba i veckan. Haha! Trots att det är mors dag idag så har jag och mamma bestämt att vi firar det i veckan istället, blev ju lite dumt med förkyldningen och att pappa hade andra saker och göra så. Men det kommer tillfällen för det med!
 
/Peace♥