Cute little things

Godmorgon gott folk! igår så var vi ju som sagthos Alec och lollo och linette! vi gossade massor med alecs nya kattungar, men gud så söta! synd att alla är tingade och att vi har två hanor hemma så de hade bara blivit uppätna, och det vill man ju inte! men gud vad kär man blev i dom. Hehe, Förövrigt så har vi tagit oss hem till älskling nu med husvagen och allt som har stått på gården ett bra tag. Efter att vi åkte hem ifrån alec så fick jag världens mag ont så jag hamnade på toa ungefär halv natten, det gjorde sjukligt ont! kanske jag hade ätit något som inte var så lämpligt då. Idag vet jag inte riktigt vad som händer! det åter står att se, men ikväll blir det nog lite svårt med att uppdatera vad jag vet men mer säger jag inte. hehe! 
/Peace♥

Grattis på 50 års dagen mamma och Annbritt!

Nu så sticker vi strax till limmared och hämtar upp biine och kollar om lollo och Alec är hemma! Förövrigt så har kalaset varit hyfsat trevligt, god mat och träffat sin släkt. Visserligen så var ingen av mina kusiner här tyvärr, så det var mest bara vuxna. Och ännu en gång, grattis mamma och hennes tvilling Anbritt på eran 50 års dag!
/Peace♥

Paket ifrån oriflame

Nu har jag hämtat och öppnat paketet (bättre bilder kommer antagligen imorgon) och nu sitter vi och inväntar att gästerna ska komma!
/Peace♥