En romantisk blå vit topp

När vi var i Fjällbacka förra veckan så hittade jag den här godingen, minns tyvärr inte vad den hette men dom hade mycket fint där iallafall. Däremot blev jag riktigt paff över att dem endast hade "one size" av alla kläder! Har aldrig varit med om en butik med endast det, så blev faktiskt rätt förvånad över att den passade ändå! Föll även lite extra för korsningen i ryggen, alltså hur söt är inte den här egentligen?!
/Peace♥

Vi hade iallafall inte tur med vädret

Morgonen började bra med fint väder, men på vägen ner kom molnen allt tätare och väl framme kom regnet efter 1 timme och 30 minuters bil kö. Det var till faköpings bilträff vi åkte till och regnet blev bara värre så vi gick vi köpte oss regn ponchos och gick på marknaden och åkte sedan igen för att gå runt och vara blöta är ju ingen höjdare direkt. Nu så är vi hemma och jag har bytt om till mjukis kläder och tar det lugnt! Ikväll kommer Rasmus och Josefine tillbaka och vi skall grilla och ha det mys! 
/Peace♥

En sista kväll med trubadur och god mat

Sista kvällen spenderade vi på Sônnaápå - på sydsidan! Svärmor hade bokat bord där sedan en vecka innan och det gjorde hon rätt i, för god mat var det! Nästan alla oss beställde in deras hamburgare som huvudrätt och den var såå god! Likaså vitlöksbröden och chokladkakan. Vi hade även bokat när de hade trubadur som spelade och dem var så bra! Tjejen hade en orerhört fin röst och killen var grym på sin gitarr. Marie och krille heter dem, tips tips! Det enda minuset den här kvällen var ju då vädret då vi fick gå dit & hem i spöregn, haha ursh. 
 
Men nu blir det lägg dags för i morgon skall vi åka hem och tanken var att vi skall börja åka redan vid halv nio för att stanna på ikea på hemvägen! Så säger nu godnatt.
/Peace♥