1 Advent.

Ni har väl inte missat att det är första advent idag väl? Själv så vaknade jag till att det vräkte ner snö utanför fönstret! Tyvärr så la den sig aldrig och nu har det slutat, buhu. Men det var tillräckligt för att komma i julstämning och även tända det första ljuset! Och såhär ↑ ser årets adventsljusstake ut. Ganska liten om man ska jämföra förra året som var en stor kopparbalja! haha. Men den här blev jag faktiskt riktigt nöjd med. Ljusstaken, rosetten, stjärnarn, tomten, kanelen, siffrorna och mossan köpte jag på cramers igår! de hade så himmlans mycket små pyssel med jul tema så det vart väl nästan så att jag kunde plockat på mig alltihop, haha. Det var ju så fint! Menmen, jag får nöja mig med det här! :) Trevlig första advent gott folk.
/Peace♥
 

Julmarknad.

 
Idag for jag till Torpa stenhus på julmarknad med mamma! De hade även guidade visningar inne på slottet så vi passade på att gå en visning. Minns att jag var där inne med klassen när jag gick i 6an men det är långt ifrån som jag minns det. Haha, eller tja, egentligen så mindes jag bara den stora salen och fängelsehålorna. haha! men himmlans fint är det där inne iallafall, men kallt! kunde inte förstå hur människor kunde bo där inne för typ 200 år sedan..Så kallt ju! Efter visningen så var det en otroligt fin solnedgång precis när vi kom ut, så vi passade på att ta lite bilder på den fina solen som är allt mer sällsynt nu mera. Efter det så blev det marknad inne i ladgårn! Vi köpte inget men det fanns ju ändå en hel del fina saker, om inte annat så är det ju mysigt med julmarknad. Sedan åkte vi till cramers och köpte lite saker till min adventsljusstake som ni ska få se imorgon! 
/Peace♥

Fler bilder från Monets trädgård.

Klicka på bilden ovan ↑ för att se resten av bilderna från den magiska trädgården! Sist jag visade er bilderna från den här utflykten så visade jag ju mest "helhets bilder" men jag tog ju något fruktansvärt mycket bilder på blommorna i sig också, här har ni några utav det! 
Visst är de fina? Måste även konstatera att det var oerhört varm och fuktigt där när vi var där i somras! Nästan som en regnskog faktiskt, haha. 
/Peace♥