It feels like good.

Nu har jag hunnit med massor med små saker. Jag har hunnit äta mig mätt på en fruktsallad som jag fick för mig att göra, men den fick endast bestå utav päron & äpple för vi hade inget annat. Sedan så kom älskling och jesper hit, så vi drog till tranemo och köpte lite smått & gott och åkte sedan vidare till limmared och träffade på folket där! riktigt trevligt. Nu så sitter jag här hemma igen och har lite smått tråkigt, mamma och pappa är på möte så de kommer inte förens om en timme så här sitter jag och spelar hög musik lite för mig själv.
/Peace♥

Jobb&Jobb.

Förlåt för kass uppdatering kan man ju iallafall börja inlägget med. Praktiken idag har väll varit okej, lite smått trött ha man väll varit & lite smått ont i magen med för den delen. Var inte utomhus med barnen så mycket idag, var ju svin kallt ute så vi fick vara inne lite längre! Dagen gick väll lite segt fram idag, men berodde väll på att man var trött.
/Peace♥

Hemma ifrån praktiken!

Skulle kanske ha varnat er om att det kandske blir en smått kass uppdatering de kommande två veckorna, kommer ha pratkik ifrån klockan halv nio på morgonen till halv fyra, men ska försöka så gott jag kan för att hålla bloggen uppe! Idag var det iallafall pulka backens om var otroligt populär, riktigt kul att se hur otroligt roligt barnen hade genom att springa upp och åka ner igen. Blev lite smått trött mot slutet dock, men det var det värt.
/Peae♥