OnsdagOch där har halva veckan passerat. Herregud, det var ju just måndag? Hur som haver så är det ju då onsdag, och det betyder att jag och alexandra har varit och simmat efter jobbet! Är så glad att ha en vän att simma med, och att vi dessutom får ihop 2-3 simpass i veckan tillsammans! Är så glad för det, dessutom så är det ju alltid lika skönt med lite bubbelpool och och små prat efter 40 längder. 
 
Nu så har jag iallafall ätit lite kvällsmat och väntar på Arga snickaren som går ikväll, jag och älsklingen brukar alltid kolla på det men nu är han ju i norge så får kolla själv, men det går ju det med! Kunde heller inte motstå att visa fler bilder på min vackra bukett, den är verkligen perfekt. Och ser ni ljusstaken bredvid? den fick jag utav svärföräldrarna i födelsedags present, den är så fin ♥
/Peace♥
 

Mina födelsedagspresenterVälkommen till ett sånt där klassiskt "mina födelsedagspresenter" inlägg, haha. Vill ju så gärna visa allt fint jag fått utav mina nära och kära, ni är ju för gulliga och är så tacksam för allt ♥ Däremot så kom jag på så här i efterhand att jag glömde ta med 2 jul kuddfodral som jag också fick, men är lika glad för dom som för allt annat, tack tack  ♥
/Peace♥
 

Pyssel ifrån söndags kväll


I söndags eftermiddag så fick jag ett litet ryck och tog med mig älsklingen till blomsterhandeln för att kolla på eventuella julpyssel/pynt! Var ju fixar sugen så den en krans och lite olika dekorationer fick följa med hem! Var även ute efter en rumsgran, och en silvrig taklök fick också följa med i kund korgen.
 
Visst blev kransen fin? Första dörrkransen som jag gjort! Eller tja, stommen har jag ju inte gjort, men ja ni fattar! Tycker den blev rätt julig ändå, och det var ju det som var tanken. Favoriten är ju ändå de små skidorna + stavar som vi valde att hänga i mitten utav kransen! fick fria händer med att pynta kransen så älsklingen åkte och köpte julklappar medans jag satt på köksgolvet och svor både en och annan gång för att jag inte fick till en bra rosett, haha! Men tillslut så gick det. Och efter ett tag var en annan trött på att jag pysslade och ville bara gosa, ja då kan det se ut så här ↓ Men rätt nöjd är jag ändå, det får jag allt medge.

/Peace♥