OufitTröja Ginatricot           Linne (syns inte) Ullared                Leggins Ullared  

Snart så blir det att dra in till stan för att kolla på september, det är ju torsdagskväll idag ju. Man kan ju inte missa årets första torsdagskväll! haha. Nyss så kom Pontus mormor på besök, så vi fick fika. Jätte gott var det, Rabarber saft och ballerina kladdkaka! Omnomnom.
/Peace♥

Är med och tävlar hos Keela.se!


Är med och tälar om super fina örhängen gjorda utav favorit bloggaren Keela.se!  Hur coolt vore det inte att vinna något såhär fint  som är gjorda utav min faavorit bloggare? Skulle faktiskt vara skiit coolt om du frågar mig. Vet inte om ni minns det, men för ett tag sedan så gjorde ju jag sådana också, faktiskt skit kul. Det tråkiga är ju dock att mina hål har växt igen, men ska skaffa nya hål snart.

Klicka här för att komma till tävligen. Själv så tävlar jag om ett öränge som det står "I ♥ U" på.
/Peace♥

Musse pigg


Älsklings otroligt söta katt, otroligt söt är han. Får mig till och med tänka på min katt jag hade när jag var lite mindre, som dock hette Tusse. Ser exakt ut som han, skillnaden är bara den att Tusse inte var så lång hårig som musse. Lite kul att den här katten vet hur min kamera fungerar, så den gillar inte att fotograferas. Den gömmer sig alltid så fort jag har kameran i handen, men den här gången lyckades jag faktiskt få några kort! : )
/Peace♥