En roadtrip till Ullared

Idag blev det en spontanare till ullared. Inget som var planerat så utan det är mest för älsklingens skull som behövde köpa lite saker nu medans han kan nu när det är så fullt upp på jobbet. Själv så kunde jag inte lägga så mycket pengar den här gången som jag annars gör (dock har jag ju alltid sparat innan dess) men slog iallafall till på dessa 4 underbara tröjor! Som ni säkerligen kommer att få se mer utav. Efter ullared så köpte jag även hem lite semlor till älsklingen för att det är ju trots allt fettisdagen idag ju! Och nu så har min mor och far även varit här i någon timme på besök. Ha en trevlig söndagskväll gott folk!
/Peace♥

Gotte-fredag!

Hejsan fredag och välkomen helgen! Idag har vi inget särkillt för oss, mamma och syrran kom förbi en sväng efter jobbet och sedan så slängde jag ihop lite glass till mig och älsklingen! Har även slängt ihop en cesarsallad som vi skall äta ikväll, mums. Annars så skall vi nog bara kolla lite film ikväll och ha det allmänt mys. Har ni några planer för eran fredagskväll? ha det så bra allesammans!
/Peace♥

SwimWear

I måndags kväll så beställde jag hem en badräkt från kappahl och idag så kom den! Så nöjd med den och sitter som handen i handsken. Jag har nämligen bestämmt mig för att börja simma igen. För många år sedan & många kilo sedan så var det något jag älskade, varje lördag åkte vi till simskolan och jag älskade det tills mamma inte orkade skjutsa oss längre. Vet inte riktigt vad som hände, det försvann och man la på sig ett o annat kilo och istället så började jag att skämmas. Ville heller inte vara med på badlektionerna i skolan och var med på bara några enstaka efter högstadiet. Nu, nu jäklar skall jag börja simma och helst 1,2 eller 3 gånger i veckan! Redan på söndag skall jag ta med mig min mor till simhallen och simma ett gäng med längder. Ska bli så kul och ser fram emot det, även fast att omklädnings rummet och dushen skrämmer mig lite grann.
/Peace♥