Hår fix, bak och middag!

Hejsan svejsan! När jag kom hem ifrån praktiken idag så åkte jag till kate och plockade upp henne, åkte till biblioteket för att lämna lite böcker och kollade lite. Sedan så handlade vi lite smått och gott och åkte hem till kate för att fixa lite med hennes hår, bakade lite cornflakes kakor och åt en underbar middag som bestod utav revbenspjäll och pommes! Nu så skall jag slänga mig in duchen, godnatt!
/Peace♥

Pizza mys hos kate!

Haha, spana in Ellinores blick på pizzan! Så grymt söt. Drog hem till kate så fort jag hade kommit hem och då drog vi till tranemo och kate bjöd på pizza och bara pratade! nu så är jag visserligen hemma igen för att det är söndag och det är en ny praktikdag imorgon. 
/Peace♥

Ahlgrensbilar pannacotta!

den här helgen har väll inte uppdateringen varit på topp, men mitt huvud har å andra sidan inte varit på sin bästa sida heller. Har väll tagit det lugnt av den delen utav helgen som har hunnit gå och nu så sitter vi och mumsar på en ahlgrensbilar pannacotta som svärmor hade gjort! Färgerna syns lite dåligt på bilderna, men det var super gott! dock skall jag nog lägga mig nu, trots att klockan inte ens är åtta. Men mitt huvud både bankar och snurrar så det känns nog bäst att jag går och lägger mig. 
/Peace♥