Garage ljusstakar

Vi återbrukade ett par glas flaskor till ljusstakar och just nu så funderar jag mest på vart vi skall placera dem! 
/Peace♥
 

Grillkväll hos svärföräldrarna

Hejsan hoppsan gott folk! Sitter nu här hemma och skall precis gå och lägga mig. Har skjutsat älsklingen som ska på lite party ikväll, själv skall jag upp tidigt imorgon bitti för att jobba. Det får bli så ibland! Hur som helst så har vi varit hos svärföräldrarna och blivit bjudna på lite grillat och drinkar och lite allmänt mys ute i uterummet. Åh vad jag längtar efter ett eget uterum, tänk så länge man kan sitta där utan att bli besvärad av en massa knått och mygg, dagens ilands problem haha.
/Peace♥

Smögen

När vi var i kungshamn för någon vecka sedan så tog vi ju givetvis båten över till smögen såklart! Alltid lika härligt och alltid lika fint väder! skojar inte när jag säger att det nästan alltid har varit världens värmebölja när vi har varit där, haha. Rätt härligt ändå så man skall inte klaga. Och självklart så får man ju inte missa att köpa glass när man är i smögen ju, godare och STÖRRE glassar får man allt leta efter! Dessutom så är det välbehövligt i den där värmen när man strosar runt på bryggan bland båtar, folk och butiker. Shoppade lite grann som ni kan se här nedanför ↓
Det blev ett hjärta som jag har placerat i hallen, ett massageljus som luktar gudomligt gott, jätte mumsiga popcorn och en glas flaska, fast den är dock ifrån en secondhand i kungshamn! hehe. 
/Peace♥