Present @instagram.

Tyvärr så glömde jag ta kort på innehållet, men tack min underbara vän Linda för det fina doftljuset! Nu är min fina vän Linda här och har precis spelat lite kort då åskan tyvärr går just nu. Har även fått världens finaste present, ett doftljus! jag som älskar doftljus. hehe. Linda skall sova över hos mig idag för en sista gång nu innan hon åker hem till Ludvika, så vi får försöka hitta på något riktigt skojjigt!
/Peace♥

Tack älskade mamma!

Nu har jag ju mig ett eget fiske spö! och dessutom ett rosa sådant. Dessutom tycker jag att det är så himmlans roligt att jag och älsklingen har hittat något som vi båda tycker om och göra. Lite som en ny hobby!
/Peace♥
 

Old school pic.

Åh, igår kom mamma hem med en hel låda full av sådana här kort. Vet tyvärr inte riktigt vad man kallar dem för? riktigt små bilder är det iallafall och man ser dem som bäst när man har en ljus bakgrund som exempelvis himmlen eller mot en lampa. Men det fanns en hel del fina bilder där i! Framförallt på mamma och hennes syskon och även på mormor när hon var ung. Känns nästan som att man är i en halt annan värld när man kollar på bilderna! haha.
/Peace♥