Helgens planer!

Tjenare mors och trevlig fredag på er! Idag så står städning på schemat för på söndag skall vi ha kalas här hemma för älsklingen som fyller 23 nästa vecka! Får passa på att göra det idag och imorgon för att imorgon kväll så väntas jobb för min del och älsklingen skall bort på någon bil marknad med ett par kompisar! Sedan på söndag så skall jag förhoppningsvis hinna iväg till simhallen någon timme på förmiddagen innan kalaset som är klockan fyra! :D  Har ni några planer för helgen?
/Peace♥

I am just a women who decided to go for it

Ciatè London - Nail polish iced frappe
Ett krämigt och lyxigt nagellack i dämpad och uppiggande pastellnyans för en fräsch look från dag till kväll,
Emité make upLip & Cheek Tint
En flytande produkt i en rödrosa nyans som kan appliceras både på kinder och läppar. Perfekt när du är i farten! Dutta in den lätt med dina fingrar för en naturligt och friskt resultat eller bygg upp den om du vill ha mer färg.
Beauty made easy - Pink oil blotting papers
Tunna blad som absorberar överflödigt fett och talg på ett skonsamt sätt - utan att förstöra ditt smink. Ta ut ett blad från förpackningen och tryck det lätt mot t-zonsområdet. Toppen att ha i väskan när du är on-the.go!
Nivea - Invisible for black & white fresh roll-on
En deo med NIVEAS särskillda anti-fläckformula som gör att den inte fläckar av sig på dina kläder och skyddar dig mot svett upp till 48 timmar. 
Figs & RougeAvancè + Mattifying emulsion MT+Sheer
För silkeslen matt hy utan glans, applicera denna innan din make up. Direkt nermattande, porminimerande och sammetslent resultat. Innehåller ingredienser som är kliniskt bevisade att motverka blemmor.
/Peace♥
 

En tripp till Alingsås med mamma

Idag så tog jag och mamma bilen bort till Alingsås för att bland annat besöka en av mina favorit inrednings butiker. Nämligen, BALDERS HAGE! Som vanligt så har dom finfina saker och älskar att man får gå igenom rum efter rum på gammla knarrande golv. En riktigt mysig butik med allt från retro till romantisk och modernt. Om ni inte har besökt den här butiken förut så är det verkligen ett måste, vet även att den finns i Göteborg!
 /Peace♥