Lite färska kryddorI helgen så köpte vi ju ett gäng färska kryddor och här har ni resultatet! Har varit så sugen på att göra någon typ av blomster arrangemang av våran koppar bajla men har inte riktigt kunnat bestämma oss för vad som skulle hamna där i, men när vi gick i blomster affären så kom vi fram till att det skulle få bli lite färska kryddor! Vi klämde och kände och doftade och det är ju något särskillt med färska kryddor, det blir lite roligare på något vis! Så vi köpte med oss Rosmarin, timjan, oregano och citronmeliss. 
 
Annars så är det tisdag idag och jag tycker att jobbmässigt så gick dagen rackarns fort. Men sedan så har jag ju fått ont i hälen igen sedan i söndags. Misstänker att det är någon variant av hälsborre som är tillbaka igen, ursha har varit så glad över att det har varit borta lite nu under 1 års tid. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Igår så firade vi älsklingens lillebror som fyllde 21 och imorgon skall jag simma med Dan och Alexandra, det blir kul det!
/Peace♥

Lily and RoseJag kom på att jag inte har visat er vad jag fick i den lilla asken på min och älsklingens 7 års dag! Jo, det var det här fina halsbandet i samma färger som örhängerna jag fick av älsklingen i julklapp! Dessa kommer ifrån märket Lily and rose och jag är så kär i dom. Tycker dom är så himmlans vackra och är så fruktansvärt tacksam för att jag har en så fin kille som gett mig dessa ♥
/Peace♥

Burger sunday på köksträdgårdenFör ett par månader sedan slog resturangen köksträdgården upp sina portar i lockryd som bara ligger 7 minuter lite drygt från oss. Förr låg det en pizzeria där men som jag aldrig har besökt, sedan byggde de om till en väg krog och hur fint är det inte? Förra veckan gjorde de reklam för att de skulle ha "burger sundays" och då frågade jag svärföräldrarna om inte dom och älsklingen ville åka med, och givetvis ville dem det! Så sagt och gjort så åkte vi dit idag och burgarna var riktigt goda! Och proppmätt blev man dessutom. 
 
Sedan så har ju även blomsterträdgården nyinvigning (ligger i samma byggnad) förra helgen! Det var ju blomsterlandet förut men dem hade nog köpt ur sig (tror jag man kan säga?) och startat egen butik och dem hade mycket fint, mer inredning nu än förut men fortfarande mycket fint och dem har gjort om det helt och hållet där inne! Vi blev dessutom riktigt inspirerade utav det här ↓ som dom hade gjort mitt i butiken och fann massor med inspiration till vår köksträdgårds land till våren. Hur som helst fick lite färska kryddor följa med oss hem och det får ni se en annan gång. Nu så har annars Rasmus varit här en sväng och nu så kollar vi på Tomten är far till alla barnen, haha. Ha en skön söndag gott folk!


/Peace♥