The burgundy box

 Månadens glossybox var faktiskt murrigt lila och den färgen ser så mysig ut om jag kan säga så! Men den är ju som sagt inspirerad av hösten, och då passade den färgen perfekt. 
 
Universal Beauty - Secret Flush
Härlig cream blush med mycket lyster. Kan användas både som rouge och på läpparna. Le för att se den hösta punkten och applicera produkten där. Duttas ut med fingarna för en mjuk toning.
The Browgal - Eyebrow gel
Gelen är transparent och vattenfast så du kan bada eller dansa till svetten rinner. Brynen kommer vara "on fleak" hela natten! Borsta och forma brynen till en passande form, funkar bra tillsammans med andra brynprodukter. 
Bee natural - 100% Natural lip balm, Pomegranate
Detta krämiga läppbalsam har en smarrig doft av granatäpple och hjälper till att förebygga och skydda dina läppar mot väder och vind. Bivax har antibakteriella egenskaper och hjälper spruckna läppar att läka snabbare.
Affect Cosmetics - Colour attack folled eyeshadow 
En sammetslik, metallisk ögonskugga som innehåller kaolin, en lera från kina. Lerans används vanligtvis i masker anpassad för oljig hy, vilket för att dessa ögonskuggor är lättapplicerade. Håller länge och motverkar rynkor!
Yves Rocher - Hydra végétal ansiktsrengöring och ansiktscréme
Du får prova ett kit med ansiktsrengöring och ansiktscréme. Rengöringen jobbar på djupet och tar bort spår a makeup och orenheter. Den lätta gelcremen återfuktar i 24 timmar och är anpassad för normal till kombinerad hud.
/Peace♥
 

Kvällens smörgåstårta!

Älsklingen hade önskat sig smörgåstårta till ikväll så jag köpte ingredienserna och ställde mig och bakade en! Det är enklare än vad man kanske tror, dock tar det lite tid men tänkte att jag skulle dela med mig av receptet och det hittar ni HÄR!
/Peace♥

79 års firande

Idag så vart det ännu ett kalas firande överstökat! Idag så vart det nämligen kalas för älsklingens mormor som fyllde 79 år så då vankades det smörgåstårta! Dock fick jag en annan smörgås eftersom att jag inte kunde äta den sortens smörgåstårta. Men gott var det ändå, och tårtorna med såklart! Och en riktigt mys måndagskväll blev det, hade ju annars fått sitta själv hemma nu när älsklingen är i Danmark och jobbar. 
/Peace♥