Les miserables!

Hemma efter att ha spenderat lite tid med min älskade mamma på bio! Vi såg som sagt Les miserables. Sjukt bra film! Mycket film musik och sång, men det gjorde bara filmen ännu bättre! dessutom är den sorglig. Ett stort tips är att se den på bio! tror inte att det blir samma känsla annars, och många säger att man bör ha sett musikalen för att får den rätta känslan av musiken. Menmen. Grym var den iallafall! men nu ska jag sova lite så att jag orkar upp i morgon.
/peace♥

Annie Maria Glimsell

Hejhej! Hemma ifrån begravningen och har även sovit en stund, trött som jag var idag. Begravningen var väll "bra" om det är så man uttrycker sig och alla fick sin tid att säga hej då till vår älskade mormor. Tror att de flesta fällde några extra tårar, bland annat jag. Men efter kyrkan blev det en åtminstonde lite bättre stämning inne i församlingshemmet där det bjöds på mat och härligt folk där även de som ville kunde prata om minnen eller om något annat, så dagen har väll varit både bra och jobbig på samma gång. Men nu ska jag kolla lite topmodel sverige på tv 3´s hemsida.
/Peace♥

Shine bright like a diamond

Godmorgon alla kära! Hinner inte blogga så där värst mycket nu för jag ska vidare till borås. Med andra ord så är jag ledig ifrån skolan idag då jag ska gå på min mormors begravning så vi alla kan få ta ett riktigt farväl. Men nu har jag iallafall gjort mig färdig och ska gå ner och göra lite gröt och äta ett äpple!
/Peace♥