Some hair talk

Bestämde mig lite halft spontant igår för att färga håret. Så jag köpte lite hårfärg efter jobbet då jag var så trött på att gå omkring med en utväxt på dryga 3 centimeter. Jag må bara jobba som städare och har alltid håret uppsatt i en knut, men man behöver ju dock inte se förjävlig ut för det. Som jag skrev så går jag alltid med uppsatt hår på jobbet och så har jag inte plattat håret på evigheter, vilket jag bara fick för mig att göra idag efter jobbet och insåg då hur långt mitt hår faktiskt har växt! Det är ju helt sinnessjukt. 
/Peace

Dollar store

Detta var vad jag lyckades få med mig hem ifrån dollarstore, för endast 500 kronor! Det mesta av allt låg på typ 10, 20, 30 eller 40 kronor! Som jag skrev tidigare så var mitt "dyraste" köp på femtio kronor, det säger ju allt!
/Peace

Charmtroll och spontana äventyr

När man får ett sms av Kate "Vill du komma hit en sväng?" och man svarar " Ja visst!" Så vet man faktiskt inte riktigt vart dagen bär av aller vad det blir till. Men v fick iallafall för oss att åka och besöka den nya affären Dollarstore i Ulricehamn! Jag har aldrig besökt den förut, men kate hade, vilket var tur för på så vis så kunde vi hitta dit. Förövrigt så älskar jag den affären redan nu! Så mycket fina saker för EXTREMT billiga priser, jag menar. Mitt dyraste köp idag var ett par feta hörlurar för 50 kronor! Ni hör ju. Men nu är jag iallafall hemma och har käkat lite kebab och myser under en filt framför tvn. Vad gör ni för något en söndagskväll som denna? 
/Peace