En torsdag i ett regnigt Borås

Vad är det man brukar säga, "välkommen till borås, sveriges regnigaste stad!" haha skämt å sido, men ikväll så stämde det till fullo. Ikväll så åkte jag in och träffade mamma i stan för att gå på årets premiär av sommartosdagarna så vi gick lite i affärer, kollade på dolly syle, mimi werner, robin bengtsson och wictoria från mello.Men som sagt, regnet öste så vi var förberedda med paraply och jag hade en regnponcho som inte direkt var helt å håller vattentät, haha. När vi hade tröttnat på regnet och dolly style hade sjungit klart så gick vi till cafe pakgården för att värma oss och äta lite grann.Sedan så vart det ner till torget igen där resten skulle sjunga och vi träffade min kuss Erica ♥ Nåväl, nu så måste jag nog sova för imorgon så är det jobb! även fast att jag inte börjar förens halv elva så. haha. Godnatt iallafall!
/Peace♥
 

Förlovade i fyra år ♥

Idag vill jag säga ett grattis till oss, Mig och älsklingen! För idag så har vi varit förlovade i hela fyra år! Jisses vad tiden går! och till vintern så har vi varit ihop i 6 år. Älskar dig så fruktansvärt mycket ♥
/Peace♥

GRATTIS MAMMA

Idag så fyller mamma 54 år så jag bjöd hem mamma och slog till med kladdkaka (fick åka och köpa en färdig som är utan smör för mamma är mjölkallergiker) och bjöd på jordgubbar och grädde därtill. Sedan så fick hon en blomma från mig och älsklingen! Jag plockade även in en kvist med blommor från en buske här utanför som luktar gudomligt, tror att den heter smultron-jasmin eller något liknande. GOTT LUKTAR DEN IALLAFALL! hehe. Nu så kollar jag och älsklingen på nya arga snickaren och tar det lugnt innan läggdags, chiao!
/Peace♥