Vi lider av samma sak, jag älskar dig bara mer och mer / mimi oh

Kom hem för drygt en halvtimma sedan efter en rätt lugn och sansad dag. Bortsett ifrån att jag hatar lektionerna på onsdagar men älskar alla hål på onsdagarna. Dock så kommer det en ännu jobbigare dag imorgon, men en ännu bättre sak är ju mode & make up eventet nere i Mark, ska bli kul! så det gäller att tömma kameran på bilder och sätta den på laddning under natten!
Men nu ska jag ut och göra pappa glad, ska tvätta fönster åt honom i ladan som jag tydligen lovat och han har tjatat om. Sedan så kommer jag att ta en lång och härlig duch så att man känner sig lite fräch och måla naglarna, men hur vet jag inte ännu men ett resultat kommer väll sen.
/Peace♥

Knasiga bilder ifrån våran håltimma!

Sitter på svenskan nu efter ett lååååååååååångt hål mellan elva och kvart över ett. Om cirka 25 minuter så slutar svenskan och då blir det till att dra bort till idrotten som börjar kvart i tre till kvart i fyra, lite små drygt men sånt får man stå ut med! sedan så får vi se vad man kan hitta på : )
/Peace♥

Ginatricot - vitt, vitt och ännu mer vitt!

De här tre älsklingarna kommer ifrån Ginatricot och funderar rätt starkt på att ha dessa till BBN festen med tanke på att vita kläder gör det grymt coolt, det riktigt lyser som en effekt ifrån lamporna! *dregglar*
/Peace♥