Förberedelser.

Nu har vi nyligen pyntat uterummet och inväntar nu att maten skall bli färdig, någon som kan gissa vad vi skall göra ikväll? hehe.
/Peace♥

Pizza time!

Omnomnomnomn. Nu har vi (Läs: Jag med älsklingen och hans familj + Olivia) delat på 2 stora pan familje pizzor! hur gott som helst, och för mig så hör det inte till det vanliga att äta pan pizza. Men det var ju super gott! och jävligt mätt blev man också. Nu så sitter vi och kollar på kristall galan och har det mysigt.
/Peace♥

Bilder ifrån insparken!

Hehe, ni har säkert märkt det att jag har en liten crush på en app som heter Pixlr express.Har använt den lite till och från och när jag väl börjar med det igen så sitter jag bokstavligen fast. haha! Insparken var väll kul! vi gick runt sjön på tipspromenad, tjötade lite och lekte lekar med ettorna. Kan ju påstå det att vi har en annan sorts inspark till skillnad ifrån alla andra som super på deras. Men detta är väll oxå skoj på sitt sätt! men hade ju gärna velat skippat regnet för mitt hår blev krulligt. Förövrigt är jag och älsklingen hos mig nu och hämtar saker, samt crossarna så skall vi strax bege oss mot älsklingen!
/Peace♥