Gott nytt år!♦ Det här är ett tidsinställt inlägg ♦
Vill bara önska er alla ett gott nytt år! Hoppas att ni får en underbar kväll och firar med era nära och kära. Vi skålar nog antagligen in det nya året nu och kollar på raketerna som skjuts uppe i samhället nere från oss, för här nere skjuter vi inga med tanke på vår lilla misse som var jätte skraj för något år sedan och grannens hästar! Tidigare har vi gått upp till fotbollsplan och skjutit men i år så har vi inte köpt några raketer och när man tänker efter så är det egentligen slöseri med pengar, tomtebloss är minst lika roligt och mindre skadligt!
/Peace♥

Nyårs dukningen är redo och klar!Nu så är nyårsdukningen kirrad och klar så nu kan nyårsafton komma! Haha. skämt å sido, det finns ju alltid mer saker som behövs göras som att förbereda mat och efterrätter och städas m.m. Men matsalen är iallafall i ordning och klar för morgondagen! Och buketten jag fick igår utav kuss blev som pricken över iet på bordet ♥ Vad tycker ni? Jag själv blev riktigt nöjd =D
/Peace♥

Sista lördagen 2017Amaryllisen vi fick utav älsklingens mormor fick flytta in bredvid rumsgranen på köksbordet ↑ tyckte det blev rätt fint. Ännu finare blir det ju förstås när den slår ut! Idag har vi mest pysslat lite, eldat upp lite skräp i eldningstunnan som vi har på gården och nu så har vi hamnat i soffan för en stund. Idag är en sån där dag som man vill göra massor men som man egentligen inte orkar. haha. Däremot har jag fotat vår nyårs dukning och den kommer upp här på bloggen inom kort!
/Peace♥