Today's - Kalas fin!

/Peace♥
 

Breakfast Time!


Haha, imorse fick jag ett litet kick och ville göra något som jag inte har gjort på typ 5 år eller något. Jag vet dock inte vad detta kallas? Stekt bröd? Ytterst onyttigt iallafall. Toppade det hela med lite vitlöks ost iallafall. Mumsigt värre! Farligt gott. haha.  
I eftermiddag så drar jag hem till mina svärföräldrar för att fira min svärmor. Känns la lite små konstigt att sova i älsklingens säng trots att han inte är hemma, men det är ju inte första gången heller. 
/Peace♥

20131030

Tuddelu! Har spenderat hela min dag hemma hos underbara Kate med familj! Åkte dit så fort jag och mamma hade handlat lite och köpt en födelsedags present åt svärmor som jag skall fira imorgon. Vi har haft det allmänt mysigt och kollat lite film och bara haft det bra. Nu skall jag ta mig i kragen och försöka få i mig något att äta, är ju lite smått hungrig. Sen blir det nog till att sussa lite skulle jag tro! Imorgon blir det ju städning som står på schemat på morgonen och sedan så åker jag hem till älsklingen på kalas (trots att älsklingen själv inte är hemma). 
/Peace♥