Nya hjärtrum i pallas huset!

-Det här är inget samarbete bara ett tips från min sida-
 ALLTSÅ OJ! Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag ju med kuss i stan idag och vi besökte även lite nyöppnade butiker i det nya pallas huset, även min allra favorita inredningsbutik här i borås som hade flyttat dit besökte vi. Med andra ord butiken Hjärterum! Tappade hakan när jag kom in i butiken och typ dog för en kort stund, dom har fått det så otroligt fint och inspiration finns i vart enda ögonvrå och man vill ju bara ha allt! 8D Och köket som dom har lyckats bygga upp, designa och piffa till på övervåningen då? Som taget ur mina drömmar ju. + Dröm kylskåpet, haha. Vill gärna tipsa er om deras instagram konto @Hjarterumdesignointerior
/Peace♥

En caesarsallad på café Viskan!

 Som välbekant på den här bloggen så är ju café viskan mitt favorit hak här i staden, mycket för den härliga inredningens skull och även för deras otroligt goda mat & fika! Jag och kuss bestämde lite spontant för att mötas upp efter jobbet och kika lite i affärer och äta på viskan! En ceasar sallad blev det ännu en gång, för det är ju så otroligt gott och tycker att det är lite små kul att jag har blivit serverad den på olika sätt! Det blev kanske en lite längre dag i stan än vad vi både kanske hade tänkt oss, men vi hade det trevligt och fick även hem 3 nya klädesplagg som jag tänkte visa er i nästa inlägg.
 
konstaterade även att jag typ aldrig köper kläder längre utan sist vart nog i december när vi var i ullared, haha. Har väl heller inte haft så mycket pengar för det. Men snart kommer skatteåterbäringen och då får det införskaffas lite nytt i garderoben, för nu när jag gått ner 20 kg så kan det ju behövas nya kläder! Och dessutom så ringde chefen idag och vet ni vad? jag kommer att få mer timmar om dagarna på jobbet nu och det känns så jäkla skönt!
/Peace♥

#momrules

Tänkte bara kika in och visa vad jag gav min kära mor i morsdags present! En fin mugg och en godispåse från Lagerhause! Mamma älskar muggar så när jag fick syn på den i butiken så tyckte jag att den passade utmärkt, och eftersom att godiset var helt mjölkfritt så blev det en bra kombo, även färgmässigt haha.
/Peace♥