♦ Sovrumsprojekt ♦

Sovrums projektet rullar vidare och sovrummet ligger inte långt borta nu! Tapeterna är beställda,nu återstår bara golvet och en ny säng. Givetvis lite mer målning av element, fönster karmar m.m. Men annars så är det inte mycket som saknas! Och vad tycker ni om tapeterna som vi har valt? Tänk er emojin med hjärt ögon, lite så ser jag ut nu. Haha! Sötdöden alltså.
/Peace♥
 

Happy halloween

I det här huset så är vi inte så jätte för att fira halloween. Iallafall inte i år när vi har tankarna på annat! haha. Vi har inget vidare med halloween pynt hemma heller utan det fick bli det lilla på bilden! Får väl se ifall det blir något mys ikväll eller fortsättning av renoverandet i sovrummet. Annars så var ju min plan att åka till liseberg ikväll med kuss, men efter all hysteri med dessa clowner så skippar vi det i år. Nåväl, hoppas ni får en trevlig kväll gott folk!
/Peace♥
 

Relax tea från indiska

Provade Indiskas nya te för ett par dagar sedan! När vi köpte det förra helgen så berättade butiksbiträdet att det var alldeles nytt och att hon nyligen hade packat upp det och själv skulle testa det under kvällen. Blev så sugen på att testa och jag är ju en te-narkoman (om det ens är ett ord? haha) och detta var verkligen jätte gott. Det fanns även i två andra kategorier än relax också, tror det var med energi och någon mer. 
/Peace♥