Tiden som bara springerJag gör inget annat än att skämmas när jag loggar in här på bloggen nu. Jag har haft så mycket bilder och annat att dela med mig utav men tiden har inte riktigt funnits, och kanske inte orken eller lusten heller. Men det känns ju inte riktigt klokt att jag inte har uppdaterat sedan 2018-04-10 ?! Men det skall bli ändringar på det nu. Kommer så klart att göra ett par inlägg om sådant som jag har hittat på den senaste tiden! 
 
För det mesta så har vi ju gjort klart det mesta på uterummet (bara små pill kvar men mestadels klart) och så har vi gått och "blivit med" köksträdgård! Vi har byggt och planterat en hel del och mycket ätbart kommer det att bli till sommaren. Det är lite roligt ändå att jag förut tyckte att trädgårds arbete var bland det värsta medans jag nu går och vattnar och kollar till mina växter både en och annan gång om dagen, det växer så det knakar här hemma nu det är ju extra roligt att se hur allting utvecklas och tillslut blir något som kommer att hamna på tallriken. 
 
Annars då? jo jag har även spenderat ett par dagar med svärisarna i olofsbo där jag och svärmor gjorde en hel del utflykter som ni kommer att få se! Men till att börja med så ville jag bara säga att jag är tillbaka 😄
/Peace♥