Beauty and the cuty

Tänke visa er innehållet i glossyboxen som jag fick med i goodiebagen från ginatricot! Jag slutade ju att premunera för ett par månader sedan, men kul att jag fick en box nu!
 
'"♦ Pick and pinch - Pinc metallic stant tweezer
Gör brynen höstfina med den här eleganta pincetten i roséguld! Med sina vassa kanter och sin smala spets greppar den även de minsta och finaste håren så du enkelt kan forma brynen!
The beauty crop - GRLPWR liquid lipstick " peach please"
Flytande och krämigt läppstift i en korallrosa nyans som ger ett matt resultat som håller! Lätt att applicera och torkar inte ut tack vare sheasmör och vitamin E. Passar lika bra på höstens möten som på dejten!
Vichy - Pureté thermale 3-in-1 one step clenaser
Rengöringsloation, ansiktsvatten och ögonsminksborttagning i ett som rengör huden effektivt från orenheter och föroreningspartiklar. Apllicera med en bomull på ansikte och ögon. Behöver inte sköljas av.
Manna Kadar - Glo illuminator
Flytande highlighter med en svag rosa ton och ett lätt skimmer som ger en fräsch lyster. Perfekt kompliment till din vardagslook! blanda in den med din fundation eller applicera den på kindbenen, pannan och näsan!
Beautaniq beauty - Radiant glow sheet mask
Ta en paus från vardagen med denna näringsrika sheet mask! Med naturliga och äkta ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb ger den en fin lyster, jämnar ut och ger energi till trött hud."
/Peace♥
Publicerat i Allmänt