Glossybox - the marble box

Alltså hur glad blir man inte när månadens glossybox trillar ner i brevlådan en fredags eftermiddag samt att den är klädd i MARMOR! ÅH. Har velat ha en marmor bricka jag vet inte hur länge, och så får jag en låda i marmor, den lär ju lätt användas som inredningsdetalj här hemma. Som jag även gjort med flera andra av deras boxar!
Deras citat: Life is made up of Marble and Mud
 
♦ Oolution - Eye love
Eye love är en ögonkräm med 100% naturligt innehål med 65 aktiva ingredienser som motverkar mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet. 
Spa to you - Face brush
Ansiktsborste med silkesmjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen. Massera in ansiktsrengöringen med cirkelrörelser och fortsätt tills huden är helt ren.
♦ Bracebands - Armband
En fin accessoar och praktisk tofs i ett! En snygg detalj till din outfit som ett armband eller en tofs till din frisyr. 
♦ Hot makeup - Mono duo cracked baked eye shadow
Mjuk och marmorerad ögonskugga med ett härligt skimmer- 
♦ Oral-B - 3D White luxe whitening accelearator 
En spännande produkt! Ett serum som du använder efter att du har borstat tänderna som du sedan sköljer av. Ökar effekten och boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen. 
/Peace♥
 
Publicerat i Allmänt