Kristaller

♦Rosenkvarts - citrin - grön flourit - blå kalcit♦
 
♦Rosenkvarts - anses vara den kraftigaste stenen för känslomässig healing. En av dom viktigaste stenar eftersom att den står för kärlek med hjärtat som huvud chakra. Den har en positiv effekt på vårt blodomlopp och är läkande vid njur och lungsjukdommar samt problem runt och vid halsen. Den skall även lindra huvudvärk och migrän samt vid sömnsvårigheter. Den har en mild energi och kan hela trauman, kännslomässiga sår och sådant som hänt långt bak i tiden.
♦ Citrin - Är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och att leka. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och att vara.
♦ Grön flourit - Psykis och fysisk omvandling. Hjälper dig att öppna upp hjärtat och släppa gammla energier, rädslor och oavslutade konflikter. Väcker till liv ny skapar kraft och öppnar upp för nya kärleksfulla vägar i ditt liv. Fysiskt har flourit stärkande effekt på benstomme och tänder.
Blå kalcit - Kanaliseringssten, lugnande, avkylande, förlösande, balanserar motstridiga känslor. Bra mot huvudvärk, halsbevär, spänningar och feber.
/Peace♥
Publicerat i Allmänt