Bring balance

Månadens box är designad av Alexandra Bring som vill inspirera till att hitta vår inre balans, motivation och energi med en boost för både kropp och själ!
 
ElgonDeliwash Cleansing Conditoner
"Ett rengörande balsam som gör håret hälsosamt och välmående. Det ger till och med din hårfärg ett lyft utan att det sliter på håret som vanliga shampon gör. Massera in i hela håret och skölj ut efter 2 minuter."
Maybeauty  - The incredible pore mask
"En ansiktsmask som suger ut talg och döda hudceller samt minimerar porerna. Din hy kommer att kännas mer balanserad och renare efter användning"
RodialGlamolash mascara XXL
"En mascara som piggar upp den tröttaste blicken, ger volym och intensiv svärta - allt du behöver för din dagsmakeup! Med en extra sotning runt ögonen är du redo för kvällens festligheter"
SecheSeche vive gel effect top coat
"Ett överlack som ger en tjock och glansig yta likt ett gellack, utan att du behöver använda en UV- eller LED lampa. Gör att ditt nagellack håller längre! Måla överlacket på torrt nagellack och låt torka."
GOT2BFresh it up dry shampoo extra fresh
"E
tt torrshampo i en smidig, mindre storlek så att du snabbt kan fräsha upp håret var du än är någonstans! Den har en frisk citrusdoft och lämnar inga vita rester. Håll flaskan 20 cm från håret och spraya i korta intervaller"
 
/Peace♥
Publicerat i Allmänt